Kostol Narodenia Panny Márie v Novom Meste nad Váhom

1. Pri zbierke na dobročinné diela Svätého Otca (tzv. Obulus - Halier sv. Petra ) sa vyzbierala suma: 1.768 €.

2. V tomto týždni spovedáme: ráno i večer ½ hodiny pred omšami; vo štvrtok aj od 17.00 počas tichej adorácie.

3. V sobotu ráno upratuje kostol skupina č.4. Prosíme dobrovoľníkov, ktorým záleží na našom chráme, aby prišli aj sporadicky pomôcť upratovať a tak pomohli skupinám.

4. Stretnutie Ružencového bratstva sa bude konať v sobotu 13.7. po rannej sv. omši v pastoračnom centre.

5. Vyslovujeme úprimné poďakovanie účastníkom sobotnej brigády na farskom dvore: koordinátorovi prác p. Martinovi Petrekovi i ochotným bratom i sestre, ktorí sa nasadili v tých náročných rekonštrukčných prácach. Vyšramovalo sa a vyviezlo 20 ton materiálu. Zároveň pozývame na budúcu sobotu 13.7. o 8.00 h. na záverečnú brigádu. Treba ešte otĺcť ďalšie omietky i odstrániť podlahy. Bolo to v horšom stave, ako sme mysleli.

6. Na budúcu nedeľu bude júlová zbierka na reštaurátorské práce.

7. V letných mesiacoch máme obmedzený režim kancelárskych hodín takto: kancelária je v stredy a piatky 15.00 -16.00 hod.

8. Biskupi Slovenska nás pozývajú na svätú omšu v Šaštíne, spojenú s blahorečením Jána Havlíka, mučeníka, ktorá bude v sobotu 31. augusta 2024. Objednávame autobus pre našu farnosť, záujemci sa môžu zapísať v sakristii. Podrobné info na výveske i webe.

9. Na výveske a webe farnosti nájdete informácie o rómskej púti, o súťaži Jurinova jeseň 2024 i o duchovnom programe s Milosrdnými bratmi v Tatrách.

10. V sobotu 13.7. o 19.00 hod. bude vo Vaďovciach vo farskom kostole sv. Michala organový koncert. Podrobnosti sú na plagáte.